Spotted Fin GO2 Wafter Csali - Green Betaine 10mm

-30%
Sklad: Skladom
Spotted Fin GO2 Wafter Csali - Green Betaine 10mm

A Spotted Fin wafterei kifejezetten a feeder horgászok számára lettek kifejlesztve, megfelelve a horgászok minden igényének. 

Ezek a wafterek olyan csalik amik csak kivannak könnyítve, pont annyira, hogy a hajszálelőkét vagy tüskét megemeljék. A megfelelő horogmérettel használva a horog a fenéken marad, míg a csali a fenék felett lebeg.

A Green Betian wafter kellemes zöld színével és rendkívüli ízesítésével kiváló alternatíva olyan vizeken ahol a megszokott csalik már csődöt mondanak.

A Spotted Fin wafterei ízesíttükben egyedülállóak, a Classic Corn, Smokey Jack, Catalyst csalik a szigetországban több éve bizonyítanak a legrangosabb versenyeken, nagyon szép eredményeket érnek el vele folyamatosan a Spotted Fin teszthorgászai, ezeken kívül még számos egyedi, de a jól bevált klasszikus ízek is megtalálhatóak a kínálatban.

A Spotted Finnél folyamatosan törekednek arra, ha egy ízvilág beválik akkor azt elkészítik csali, pellet, etetőanyag, folyékony aroma de még spray formájában is.

A 2020-as év egyik újdonsága a Green Betain ízvilág továbbfejlesztése, ezáltal már csali, liquid, darált pellet, pellet és előre elkészített 2mm-es pellet formájában is kapható.

4,74
Akcia: 3,34
Od: 19.09.2021   Do vypredania zásob!
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Údajov
Údajov
Gyártó
Spotted Fin
Méret
10 mm
EAN
5060475776096
Akciós
Igen
Raktári termék
1
Szállítási idő
1 munkanap
Pont-a-Tiéd termék
0
Kedvezmény
30
Shopok között direkt szinkron
0
Szállítási költség
1590
Tacklebait
8
Tacklebait készlet
Raktárról azonnal
custom label 0
0.0
Sklad
Skladom
EAN číslo
GO2WAFGB10
WebShop System